Team Gaar

Over ons & ons team

Een informele aanpak van de Frans/Italiaanse keukentraditie met voldoende ruimte voor diverse invloeden. De gerechten van Gaar kenmerken zich door verteerbaarheid en hun speelse en pure karakter. Altijd met behoud van kwaliteit & vakmanschap en met extra aandacht voor vegetarische gerechten.

Restaurant Gaar, kom binnen en ervaar Bistronomie op zijn best.
Restaurant Gaar is gelegen aan de rotonde in Rothem/Meerssen, een sfeervol restaurant met uitstekende keuken onder leiding van Joachim Müller, die zich graag laat inspireren door producten uit de regio maar zeker ook nieuwsgierig is naar de rest van de wereld. Joachim probeert zo veel mogelijk met de seizoenen mee te koken, zodat hij te allen tijde met verse producten/ingrediënten kan werken. Waarbij vegetarisch eten niet vergeten wordt. Klassieke gerechten met wereldse invloeden waarbij de Smaak voorop staat.
Samen met zijn echtgenote Myrthe als gastvrouw, runnen zij dit mooie bedrijf. Myrthe serveert u graag een passende wijn bij Joachims gerechten, van bekend tot onbekend maar altijd van hoge kwaliteit.
Samen heten zij u van harte welkom in restaurant Gaar waar passie voelbaar is en je liefde kunt proeven.

Wij doen ten alle tijden ons best om uw bezoek dik de moeite waard te laten zijn. Desondanks kans het altijd voorkomen dat u, om welke reden dan ook, niet 100% tevreden bent. Graag vernemen wij van u welke punten qua service, keuken, of anderszins volgens u voor verbetering vatbaar zijn. Vertel wat u met ons wilt delen aan één van onze medewerkers of stuur een (anonieme) email naar: info@restaurantgaar.nl

Op deze manier kunnen wij – bewust – blijven streven naar perfectie!
Hartelijk dank…